En compliment de les seves competències de vigilància i control, l’Ajuntament ha reiniciat les inspeccions als establiments minoristes d’alimentació i de restauració comercial del municipi.
Fins a mitjans de gener, personal tècnic del Departament municipal de Salut Pública realitza inspeccions sanitàries a una cinquantena d'establiments de venda de productes alimentaris i als dedicats a la restauració comercial.
L’objectiu és detectar, controlar i prevenir possibles riscos sanitaris i garantir la seguretat de tots els productes subministrats a les persones consumidores. Durant les visites es valoren aspectes com l’estat de l’establiment, les bones pràctiques pel que fa a la manipulació d’aliments i els plans d’autocontrol. Si es detecten qüestions a esmenar, els i les responsables del comerç les han de resoldre abans d’una segona inspecció programada.
La persona inspectora està degudament acreditada i mostrarà la seva documentació abans d’iniciar el control. En cap cas s’ha de pagar per la inspecció.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.