CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 al Casal de la Gent Gran Nord

Campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 al Casal de la Gent Gran Nord

17/10/2024

Les persones que vulguin vacunar-se podran adreçar-se a l’equipament el 22 d’octubre al matí. Per fer-ho cal haver-se inscrit prèviament a l’oficina del Casal de la Gent Gran Nord fins al dia d’abans.

Com cada mes d’octubre, s'ha iniciat la campanya de la vacunació de la grip. Enguany personal del Centre d’Atenció Primària de Montornès s’aproparà al Casal de la Gent Gran Nord el 22 d’octubre, de 9.30 a 11.30 h, per facilitar l’accés a la vacuna a les persones usuàries de l’equipament. 

Es podrà subministrar tant la vacuna de la grip com la dosi de recordatori de la COVID-19. Les persones interessades han de ser majors de 60 anys i hauran d’apuntar-se en una llista que hi ha a l’oficina del Casal de la Gent Gran Nord en horari de matins, especificant el seu nom i cognoms i la tria de la vacuna que volen que els subministrin. La data límit per sol·licitar-la és el 21 d’octubre. La campanya d'enguany als equipaments de gent gran s'ha circumscrit al casal de Montornès Nord, que queda més allunyat del Centre d'Atenció Primària, on s'adreça la majoria de les persones usuàries del casal de Montornès Centre. 

Prevenció abans de l’hivern

Es recomana vacunar-se contra la grip i la COVID-19 durant els mesos de tardor, tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho fins al març. Durant la tardor i l’hivern els virus circulen amb més facilitat i en algunes persones poden arribar a produir complicacions greus a nivell respiratori. 

A part del col·lectiu de les persones grans, la vacunació està especialment recomanada per a dones embarassades, així com per als professionals de la salut per la possibilitat que tenen de transmetre la malaltia a persones en situació d’alt risc.

 

Arxivat a: Promoció de la Salut, Gent Gran
Imatge: Jacob Wackerhausen.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona