CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la licitació per al desenvolupament del projecte del centre de dia

Oberta la licitació per al desenvolupament del projecte del centre de dia

16/10/2024

Inicialment es licita la redacció del projecte bàsic i executiu i la direcció de les obres. L’equipament tindrà 30 places i acollirà també el menjador social per a la gent gran, un espai polivalent i espais per al Servei d’Atenció a l’Entorn Domiciliari (SAED).

En els darrers dies l’Ajuntament ha obert el termini de presentació d’ofertes per al desenvolupament del centre de dia que es preveu construir al municipi. Estarà ubicat al barri del Castell-Can Comas, a la cantonada dels carrers de Consell de Cent i de Josep Tarradelles, i ocuparà una superfície construïda de 937,65 m2. L’edificació forma part d’un projecte inicial que també incloïa una residència amb capacitat per a 100 usuaris/àries i que es va presentar a la convocatòria d’ajuts europeus dels fons Next Generation. 

El fet que la Generalitat exclogués el projecte de Montornès d'aquests ajuts, el març de l’any passat, i el replantejament dels models d’atenció que fomenten el suport a les persones a la pròpia llar, han fet que s’hagi decidit prioritzar la construcció del centre de dia. 

L’equipament tindrà un cost aproximat de 4,5M € i es podrà finançar amb els recursos obtinguts per la venda d’una parcel·la de sòl municipal industrial duta a terme el mes de maig d’aquest mateix any. També es compta amb una subvenció de a l'entorn d'1M € de la Diputació de Barcelona.

Centre de dia i serveis complementaris 

El centre de dia tindrà capacitat per a 30 usuaris/àries i acollirà espais per a serveis complementaris com el menjador social per a la gent gran que actualment es presta al Casal de la Gent Gran Nord. També s’hi habilitarà un espai polivalent, una cuina que donarà servei a tot l'equipament i dependències per al Servei d’Atenció a l’Entorn Domiciliari (SAED).  

La licitació inclou la redacció del projecte bàsic i executiu, la direcció de les obres i la coordinació de la seguretat i salut de la construcció, i parteix d’un pressupost de 260.000 € + IVA. Es poden presentar ofertes fins al 7 de novembre a través del perfil del contractant de l’Ajuntament.

Arxivat a: Gent Gran
Cantonada dels carrers de Consell de Cent i Josep Tarradelles (Font: Street View de Google)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona