CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La karateca montornesenca Judith Anguera i l’equip nacional de kata, subcampiones del món

La karateca montornesenca Judith Anguera i l’equip nacional de kata, subcampiones del món

14/10/2024

El conjunt ha quedat en segona posició després de caure contra el Japó a la final. En total, la selecció espanyola ha tornat de la competició amb tres plates i quatre bronzes.

L’esportista del Club Karate Montornès Judith Anguera ha fet un nou pas en la seva carrera esportiva amb un nou reconeixement internacional. La montornesenca ha aconseguit la medalla de plata al Campionat del Món, juntament amb les seves altres tres companyes de l’equip de kata femení: Beatriz Palleiro, Abril Angulo i Lucía Rodrigo.

L’esdeveniment va tenir lloc entre el 9 i el 13 d’octubre a Venècia. L’equip nacional va superar els conjunts de Mèxic, Luxemburg i Egipte fins arribar a la final, on van caure contra el Japó, vencedor del mundial.

A més de la medalla de plata de l’equip de kata femení, la selecció espanyola n’ha obtingut altres sis: dues de plata i quatre de bronze. Aquests triomfs han col·locat Espanya a la 6a posició de la classificació mundial en número de medalles.

Un any estel·lar per a Judith Anguera

La medalla de plata aconseguida al mundial és el colofó d’un 2024 ple de gestes esportives per a Judith Anguera. A finals de gener, la montornesenca es va fer amb la plata del Campionat de Catalunya Sènior en kata individual. Només un mes després, va assolir la tercera posició en la categoria de kata cadet al Campionat d’Europa celebrat a Tiblisi (Geòrgia). Més recentment, el 29 de setembre, la karateca va aconseguir el bronze a la segona fase de la Lliga Nacional de Karate, disputada a Arganda del Rey (Madrid).

Arxivat a: Esports
La montornesenca Judith Anguera (la segona començant per la dreta) i les seves companyes de l'equip nacional. (imatge: RFEK)
La selecció espanyola de karate. (imatge: RFEK)
Judith Anguera a la segona fase de la Lliga Nacional. (imatge: RFEK)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona