CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Espai de Debat Educatiu del curs 2024-25 es posa en marxa

L'Espai de Debat Educatiu del curs 2024-25 es posa en marxa

14/10/2024

La primera activitat és l'organització d'un esdeveniment lúdic i de reflexió que culminarà el treball realitzat per l'EDE el curs passat i que es va dedicar a la consciència crítica. Es durà a terme durant la celebració, el 23 de novembre, del Dia Universal dels Drets dels Infants i servirà per crear un fons de llibres amb missatges i reflexions que viatjaran a un centre educatiu de Mèxic.

En els darrers dies s'han iniciat les sessions de l'Espai de Debat Educatiu d'aquest curs. La primera sessió, celebrada divendres, es va dedicar a programar i arrodonir el treball resultant de les sessions de l'EDE del curs 2023-2024. L'any passat, les famílies i membres de la comunitat educativa es van trobar per debatre i reflexionar sobre l’educació en la consciència crítica i la capacitat de transformació pel que fa a les desigualtats, la injustícia, el consumisme i el medi ambient. Com és habitual, el treball realitzat per l'EDE quedarà plasmat en un producte o acció que es farà extensiva a la ciutadania. .

En aquesta ocasió, es durà a terme una performance a la plaça de Pau Picasso el 23 de novembre, en el marc de les activitats organitzades a Montornès amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI). Aquesll dia, s'instal·laran a la plaça diversos espais amb llibres folrats de colors, amb missatges i reflexions a l'entorn del tema tractat durant les sessions del curs passat. Després, els llibres, donats per entitats, equipaments i veïnat, serviran per crear la biblioteca d’un centre educatiu de Mèxic.

A partir de gener, el grup de l'EDE començarà a treballar en un nou tema d'interès, que les mateixes persones integrants decidiran. Qui hi vulgui participar, es pot inscriure a montornes.cat/inscripcionseduquem. Les sessions de l'EDE tenen lloc un divendres al mes, al Centre Infantil Pintor Mir, de 18 a 20 h.

Arxivat a: Educació
Un moment de la sessió de l'EDE.
Un moment de la sessió de l'EDE.
Un moment de la sessió de l'EDE.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona