CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Experiències participatives per reflexionar sobre la corresponsabilitat

Experiències participatives per reflexionar sobre la corresponsabilitat

04/10/2024

Montornès s’ha sumat a la campanya #CosaDeTothom del Consell Comarcal per reflexionar sobre les desigualtats de gènere que hi ha en relació a les cures. Per fer-ho, s’ha programat un monòleg interactiu i un taller per gravar videocàpsules sobre la temàtica.

Seguint el Pla d’Igualtat de Gènere i de Diversitat Afectiva i Sexual, l’Ajuntament de Montornès continua desenvolupant accions per promoure la responsabilitat compartida en relació a les tasques de cura.

El Departament municipal de Feminisme i Diversitats s’ha sumat a la campanya #CosaDeTothom, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport del programa TempsxCures de la Generalitat.

La campanya #CosaDeTothom inclou dues propostes de caràcter participatiu. La primera d’elles és el monòleg Cures, a càrrec de Nus Teatre. Es tracta d’un espectacle per reflexionar sobre les desigualtats que es donen al voltant de les cures en què els personatges de l’obra interpel·laran el públic assistent. La representació tindrà lloc el divendres 18 d’octubre, a les 17.30 h, a la plaça de Joaquim Mir i està adreçada a majors de 14 anys. Les entrades són gratuïtes i estan disponibles al web montornes.cat/inscripcionseduquem. L’activitat compta amb servei gratuït d’acollida d’infants de 3 a 12 anys.

La segona proposta inclosa en la campanya és la realització de sis videocàpsules per difondre a través de les xarxes socials. A partir de les històries i la pròpia experiència de les persones que participen en el projecte, entre l’octubre i el desembre la productora La Clara Comunicació oferirà un taller per elaborar el guió de les filmacions i després enregistrar-les. Les persones que hi vulguin participar com a intèrprets i/o guionistes poden enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Igualtat
Imatge de la campanya.
Cartell del monòleg "Cures", a càrrec de Nus Teatre.
Cartell del projecte de creació de 6 video càpsules.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona