CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “La llavor de la batalla”, el nou espectacle distòpic de l’Associació Cultural Palau Dalmanla

“La llavor de la batalla”, el nou espectacle distòpic de l’Associació Cultural Palau Dalmanla

24/09/2024

Els dies 19 i 20 d’octubre l’entitat local estrenarà la seva tercera obra de creació pròpia al Teatre Margarida Xirgu, un xou que planteja com seria la història actual si en Pere Anton de Rocacrespa hagués guanyat la batalla de la Guerra dels Remences. Les entrades són gratuïtes i estan disponibles al web entrapolis.com.

La batalla de la Guerra dels Remences disputada el 4 de gener de 1485 és el teló de fons del nou espectacle multidisciplinari de l’Associació Cultural Palau Dalmanla. Es tracta de La llavor de la batalla, una obra de creació pròpia que l’entitat representarà els dies 19 i 20 d’octubre al Teatre Margarida Xirgu.

La trama planteja una espècie de distòpia sobre el que hagués passat si Pere Anton de Rocacrespa i els soldats de la Diputació haguessin derrotat els pagesos de remença. Per escenificar-ho, els creadors i creadores han fet filmacions que projectaran durant la representació, combinant bandes sonores de pel·lícules i números teatrals.

Un total de 51 persones han treballat en l’espectacle, entre actors, actrius i equips de direcció i logística.

Les dues funcions de l’obra començaran a les 18 h i la durada aproximada és de 60 minuts.

Les entrades són gratuïtes i estan disponibles al web entrapolis.com, a l'enllaç adjunt. També n'hi ha de físiques als establiments El Gato con Botas, Sàlvia Dietètica, Pollería Angelita i Frutos Secos Orellana.

Una entitat que omple el teatre i participa en la cultura del poble

La llavor de la batalla arriba un any després del segon espectacle de l’Associació Cultural Palau Dalmanla, una adaptació de l’obra El Petit Príncep d’Antoine de Saint-Exupéry que va aplegar més de 1.100 persones al Teatre Margairda Xirgu dividides en tres funcions. El 2022, al mateix espai, l’entitat estrenava Queen Masferrer, que barrejava la música del grup Queen amb la història de la masia Can Masferrer.

A més de crear espectacles, Palau Dalmanla també està present en la vida cultural del poble i participa en esdeveniments com la Festa Major, Carnaval, la Diada de Catalunya i Sant Jordi, a més d’oferir un taller de sardanes al Casal de Cultura.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de "La llavor de la batalla".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona