CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 13 d’octubre, mercat de 2a mà a la plaça del Poble

El 13 d’octubre, mercat de 2a mà a la plaça del Poble

20/09/2024

Per poder posar parada al mercat de segona mà, cal inscriure’s en línia a http://montornes.cat/mercat-segona-ma. Hi ha temps fins al 10 d’octubre.

Els departaments de Participació Ciutadana i Convivència organitzen una nova edició del mercat de segona mà. Es durà a terme el diumenge 13 d’octubre, de 10 a 14 h, a la plaça del Poble.

El mercat està obert a tothom que hi vulgui participar. Per muntar una parada és necessari inscriure’s prèviament, ja que aquesta inscripció permet a l'organització calcular el nombre de taules i cadires necessàries. Com és habitual, es podran vendre tota mena d'articles amb la condició que estiguin en bon estat, com ara roba, calçat, utensilis, eines, petits electrodomèstics, llibres i joguines, entre d'altres. No s’hi permetrà la venda o intercanvi de productes perillosos o nocius, ni tampoc d'animals o aliments.

Les inscripcions per tenir una parada són gratuïtes i es poden fer fins al 10 d’octubre mitjançant el formulari disponible a l'enllaç montornes.cat/mercat-segona-ma.

L'Ajuntament proporcionarà les taules i cadires necessàries. S'assignaran les parades per ordre d'arribada el dia del mercat. El muntatge serà de 8 a 10 h.

Per a qualsevol informació addicional o dubtes, podeu escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de promoció del mercat de segona mà
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona