CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant els pressupostos +30 Kosmos 2025

Preparant els pressupostos +30 Kosmos 2025

19/09/2024

Fins al 10 de novembre estarà obert el termini per presentar propostes als pressupostos participatius +30 Kosmos, una iniciativa dirigida a persones majors de 30 anys que vulguin desenvolupar projectes comunitaris durant l’any que ve. L’Ajuntament hi destinarà un total de 15.000 euros.

Coincidint amb la Festa Major, s’ha iniciat la campanya de difusió de la tercera edició dels pressupostos participatius +30 Kosmos. El projecte té com a objectiu fomentar la creació d’iniciatives de caràcter esportiu, cultural, artístic, social o de lleure que contribueixin al benestar del veïnat i siguin respectuoses amb el medi ambient. Cadascuna ha de tenir un pressupost màxim de 3.000 €. El 2025, l’Ajuntament destinarà un total de 15.000 € al conjunt de propostes.

Com participar-hi?

Per presentar una proposta, és necessari formar un grup de tres persones que la defensaran davant l’assemblea del +30 Kosmos i, si és seleccionada, la lideraran per fer-la realitat amb el suport econòmic i tècnic de l’Ajuntament.

Es poden presentar les candidatures fins al 10 de novembre preferentment en línia a través del formulari adjunt a aquesta informació, o dipositant la proposta a les urnes ubicades a les oficines d’atenció ciutadana (OAC Centre i Nord), el CEM Les Vernedes o el Casal de Cultura.

El 24 de novembre, de 17.30 a 19.30 h, se celebrarà l’assemblea del +30 Kosmos a la Sala Gran del Teatre Margarida Xirgu, on es presentaran les candidatures. Durant l’esdeveniment es crearà un espai de deliberació per prioritzar les propostes i es procedirà a la votació per seleccionar les guanyadores.

Projectes comunitaris que fan poble

Durant les dues edicions anteriors, els pressupostos participatius +30 Kosmos han permès realitzar una dotzena d’activitats de caràcter esportiu, cultural, solidari, feminista i de promoció de la salut, amb una gran implicació ciutadana.

Aquest programa no només busca crear projectes d’interès comunitari, sinó també enfortir el teixit associatiu del municipi. És per això que una proposta no pot ser presentada més de tres vegades. Si un grup vol reeditar una activitat que ja s’ha celebrat en tres ocasions, s’haurà de constituir com a entitat i optar a les subvencions destinades a associacions.

Arxivat a: Ciutadania, +30 Kosmos
Imatge dels pressupostos participatius +30 Kosmos
Jornades Masoveres a la plaça de Pau Picasso (maig de 2024).
Jornades Masoveres a la plaça de Pau Picasso (maig de 2024).
Exposició del projecte "El lipedema no nos frena" (maig de 2024).
Tallers del projecte "El lipedema no nos frena" (maig de 2024).
Veïnes del carrer de l'Estrella, autores del projecte Som Estrellats.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona