CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Festa Major 2024: Imatges per recordar

Festa Major 2024: Imatges per recordar

17/09/2024

La Festa Major de Montornès ha tornat amb força aquest 2024, sense les restriccions ni el mal temps que havien afectat les darreres edicions. La participació del veïnat ha estat protagonista de quatre dies plens de cultura, festa i convivència al carrer.

Després que la pandèmia marqués les edicions de 2020 i 2021, i la pluja fes acte de presència el 2022 i 2023, aquest any la Festa Major ha pogut celebrar-se sense cap entrebanc. El seguici d’inici de divendres va donar el tret de sortida a la celebració, amb els balls de figures i un pregó molt especial a càrrec de les jugadores de l’equip de futbol de l’Escola Riu Mogent. Les noies, guanyadores del campionat d'Espanya, terceres d'Europa i guardonades amb el Premi al Respecte del torneig "Salid y Disfrutad 6vs6" de la Fundació Cruyff, van omplir el pregó de valors i orgull local.

La festa va continuar amb la tradicional Cremada de l’Ajuntament, a càrrec del Ball de Diables, que enguany va oferir una al·legoria a la pau, i va retre homenatge als 35 anys dels Gegants i als 30 anys del Ceballot, figures emblemàtiques de la cultura local.

El cap de setmana ha estat marcat per un intens programa d'activitats per a tots els públics, on no han faltat les propostes per a la gent gran, com el campionat de bitlles i el berenar multitudinari. Els més petits i les famílies han pogut gaudir d'activitats infantils, mentre que els amants de la gastronomia i la música també han tingut el seu espai. També ha estat intensa la 5a Batalla de Penyes, en què Els Bartomeus s’han alçat novament com a vencedors, després d'una competició renyida.

Presència a les xarxes socials 

Com en edicions anteriors, la Festa Major també ha tingut una presència destacada a les xarxes socials, on s’ha pogut seguir a través del hashtag #FMMontornes24. Els perfils de l'Ajuntament (@ajmontornes) i Cultura Montornès (@culturamontornes) han estat actius, amb la novetat de la participació de la Policia Local (@PoliciaLocal_mdv), que ha compartit imatges i vídeos de les activitats, així com consells de seguretat i prevenció.

Els esports ocuparan els darrers actes de la programació de Festa Major amb la celebració, en els propers dies, del III Memorial Blanxi organitzat pel Club Handbol Montornès, les sessions de defensa personal del Club Karate Montornès i la XXVI Milla de Festa Major, a càrrec del Club Atletisme Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
13/09/2024 - Ball de figures.
13/09/2024 - Pregó de la Festa Major.
14/09/2024 - Fontapa.
15/09/2024 - Cercavila de la plantada de gegants.
15/09/2024 - Estirada de corda.
15/09/2024 - Dansa de la Batalla.
16/09/2024 - Berenar de la gent gran.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona