CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La iniciativa “Som estrellats” omple de globus el carrer de l’Estrella per Festa Major

La iniciativa “Som estrellats” omple de globus el carrer de l’Estrella per Festa Major

13/09/2024

El veïnat del carrer de l’Estrella s’ha “globalitzat” i enguany, amb motiu de la Festa Major, han guarnit la via i els balcons amb globus de diferents colors. Per segon any consecutiu, la proposta ha sorgit dels pressupostos participatius + 30 Kosmos.

Sota el títol “Som estrellats, ens globalitzem”, el veïnat del carrer de l’Estrella ha tornat a decorar la via amb motiu de la Festa Major. Enguany han decidit penjar globus de colors entre façana i façana i als balcons.

En primera línia es pot llegir “FESTA” amb els colors de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus. Darrere hi ha fileres i fileres de globus, gairebé uns 400, grocs, verds i d’altres colors clars. La decoració romandrà exposada tota la Festa Major. També s'han fet samarretes i mocadors commemoratius i aquesta setmana els veïns i veïnes han celebrat un sopar de germanor. 

Afavorint les accions comunitàries amb els +30 Kosmos

De nou, el veïnat va presentar l’activitat als pressupostos participatius + 30 Kosmos del Departament de Participació Ciutadana. Per fer-la, van rebre 1.250 €.

Pel que fa a la resta d’activitats dels + 30 Kosmos 2024, al maig es van celebrar les Jornades Masoveres i el projecte “El lipedema no nos frena”, mentre que el 28 i 29 de setembre tindrà lloc la segona edició de l’Urban Enduro i properament es farà el Cani x Montornès.

Paral·lelament, el Departament de Participació Ciutadana ja ha començat a treballar en la propera edició dels +30 Kosmos. El primer pas serà començar a recollir les iniciatives que el veïnat de més de 30 anys proposi per al 2025.

Arxivat a: Ciutadania, +30 Kosmos
Carrer de l'Estrella guarnit amb globus.
Carrer de l'Estrella guarnit amb globus.
Veïns i veïnes del carrer de l'Estrella repartint les samarretes i els mocadors.
Veïnes del carrer de l'Estrella.
Un moment de la preparació del sopar de cabàs.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona