CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria de subvencions per a la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis

Convocatòria de subvencions per a la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis

13/09/2024

Els ajuts estan adreçats a comunitats de propietaris i entitats del sector públic. Es poden presentar les sol·licituds fins al 31 d’octubre de forma telemàtica en el portal de tràmits de la Generalitat.

En els darrers dies la Generalitat ha obert una convocatòria d’ajuts per millorar les infraestructures de telecomunicacions als edificis. És la segona que es convoca i s’emmarca en el Pla de recuperació, transformació i resiliència Next Generation finançat per la Unió Europea.

La finalitat dels ajuts és col·laborar a millorar les instal·lacions de telecomunicacions en les edificacions construïdes abans de l’any 2000.

S’hi poden acollir comunitats de propietaris per als edificis veïnals de propietat horitzontal i també entitats del sector públic.

Entre les actuacions subvencionables hi ha la retirada d'antenes i cablejat en desús de ràdio i televisió, així com la substitució de sistemes individuals de recepció del senyal i d'instal·lacions antigues de recepció col·lectiva per sistemes de recepció col·lectiva actualitzats. També s’hi inclou la instal·lació de xarxes de fibra òptica o cable coaxial que permetin l’accés a serveis de banda ampla ultraràpida. Les actuacions han d’estar executades abans del 31 de desembre. 

Cal presentar les sol·licituds de forma telemàtica. El termini romandrà obert fins al 31 d’octubre. (Podeu accedir al tràmit des de l'enllaç adjunt a aquesta informació).

Arxivat a: Ciutadania, Habitatge
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona