CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Solemnitat en la commemoració de la Diada a Montornès

Solemnitat en la commemoració de la Diada a Montornès

11/09/2024

Un any més, el monòlit de l’Onze de Setembre ha estat l’escenari dels actes de la Diada, que han inclòs la tradicional ofrena floral per part de les entitats del poble i la lectura del manifest institucional a càrrec de l’alcalde José A. Montero.

A l’entorn de 250 persones s’han donat cita aquest dimecres al matí a l’entorn del Monòlit de l’Onze de Setembre per assistir als actes de la Diada organitzats per l’Ajuntament.

La commemoració ha començat amb l’enlairament de la senyera per part de la Policia Local i l’acompanyament musical de la Coral La Lira.

A continuació, i per segon any, les montornesenques Anna Boné i Júlia Espias, amb l’acompanyament del músic local Dani Garrido, han representat el Ball de l’Homenatge.

Seguidament les entitats locals han realitzat l’ofrena floral al peu del monòlit. Enguany hi ha participat un total de 19 entitats culturals, socials, esportives i polítiques del poble. A continuació l’alcalde, José A. Montero, ha fet la lectura del manifest institucional, subscrit per Montornès en Comú, el PSC, Fem Montornès i ERC. (Podeu accedir al text en l’arxiu adjunt a aquesta informació.)

L’acte ha finalitzat amb la interpretació de l’himne nacional Els Segadors i l’actuació de l’Esbart Dansaire de La Lira.

Una ballada de sardanes ha posat el colofó a la jornada. Ha comptat amb la col·laboració de persones voluntàries de l’Associació Cultural Palau Dalmanla i dels casals de la gent gran, que han convidat el públic a participar-hi i els han ensenyat els secrets de la dansa.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Ballada de sardanes al final de l'acte de la Diada.
L'alcalde, José A. Montero, entrega la senyera a l'inspector cap de la Policia Local, Enric Olmo.
Hissada de la senyera a càrrec de representants de la Policia Local.
Actuació de la Coral La Lira.
Representació del Ball de l'Homenatge, a càrrec d'Anna Boné i Júlia Espias, amb l'acompanyament del músic local Dani Garrido.
Ofrena floral de representants polítics de l'Ajuntament.
Lectura del manifest a càrrec de l'alcalde, José A. Montero.
Actuació de l'Esbart Dansaire de La Lira.
Algunes de les veïnes que han assistit a l'acte, al davant del monòlit.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona