CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local s’activa a les xarxes socials

La Policia Local s’activa a les xarxes socials

10/09/2024

En els darrers dies la Policia Local ha estrenat perfils a Instagram, Facebook i X. Els nous canals tenen l’objectiu de millorar el nivell d’informació que rep la ciutadania. També s’han publicat dos àmbits al web municipal, l’un dedicat de forma específica a la Policia Local i la seguretat, i l’altre a Convivència i civisme.

Coincidint amb la proximitat de la Festa Major, la Policia Local de Montornès ha posat en marxa perfils a les xarxes socials d’Instagram, Facebook i X.

En aquests canals oferirà informació sobre incidents, actuacions, campanyes de prevenció, consells de seguretat, comunicats, avisos d’emergències, etc. Precisament les primeres comunicacions van ser, durant el cap de setmana, consells sobre el consum d’alcohol de la campanya #SomExemple, i de prevenció d’agressions masclistes i de promoció del Punt Lila, ubicat a la plaça de Pau Picasso durant el Birrafest, un dels primers actes de la Festa Major organitzat per les penyes del poble.

Ara s’incideix en les afectacions en el trànsit i la mobilitat que hi haurà durant els propers dies de festa.

Com a informació de capçalera, fixada als perfils, hi ha els números de telèfon i correu de contacte de la Policia, oberts a la ciutadania perquè hi pugui fer arribar informació d’interès policial. 

Informació específica sobre seguretat i convivència al web municipal

Al costat dels perfils en xarxes, al web municipal s’han activat dos àmbits, dedicat l’un a la Policia Local i l’altre a Convivència i civisme. El primer recull informació relacionada amb el cos, així com enllaços al Pla Local de Seguretat i als àmbits de Mobilitat i al nou de Convivència.

També s’hi ofereixen consells de seguretat de forma específica per a la gent gran, els domicilis, i els comerços i establiments, així com l’accés als tràmits administratius que es gestionen des de la Policia o que tenen a veure amb la via pública. L’espai es completa amb notícies relacionades amb el cos policial.

L’àmbit dedicat a convivència i civisme aporta informació sobre el Pla de Convivència i serveis com el de Mediació Ciutadana i el de Suport a les comunitats veïnals.

 

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
El perfil de la Policia Local de Montornès del Vallès a Instagram
Contactes de col·laboració ciutadana amb la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona