CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preparant el Montorchef, el concurs de cuina sorgit dels pressupostos participatius del Consell d'Infants

Preparant el Montorchef, el concurs de cuina sorgit dels pressupostos participatius del Consell d'Infants

05/09/2024

El Departament d’Infància ha obert les inscripcions per participar en el concurs de cuina infantil Montorchef. L'activitat està adreçada a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i tindrà lloc el 16 de setembre, durant la Festa Major.

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per participar en el concurs de cuina Montorchef, una iniciativa proposada pels infants del poble i escollida en el marc dels pressupostos participatius que el Departament municipal d’Infància dinamitza a través del Consell d’Infants.

L’activitat tindrà lloc el 16 de setembre al Centre Infantil Pintor Mir, d’11 a 13 h, dins dels actes de la Festa Major 2024 i en el marc d’una jornada matinal dedicada als jocs en família a l'entorn del Centre Infantil Pintor Mir.

El concurs està adreçat a infants que cursin entre 4t i 6è de primària. Equips formats per cinc integrants hauran de superar diversos reptes culinaris i cuinar uns tacos. El Consell d’Infants en serà el jurat.

Es poden formalitzar les inscripcions fins al 9 de setembre a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Per poder-hi participar caldrà fer una aportació de 3 euros per unitat familiar. Les places són limitades.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge de promoció del concurs

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona