CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es reprenen les obres del nou mercat municipal de Montornès Nord

Es reprenen les obres del nou mercat municipal de Montornès Nord

02/09/2024

Aquests dies l’empresa encarregada de la construcció del nou equipament ha reprès les feines a la parcel·la que hi ha entre els carrers de la Casa Nova i d’Antonio Machado. Segons les previsions, les obres estaran enllestides cap a l’abril del 2025.

Recentment s’han reprès les obres de construcció del nou mercat municipal de Montornès Nord, que estarà ubicat a la parcel·la situada entre els carrers de la Casa Nova i d’Antonio Machado.

L’Ajuntament gestionarà el mercat de manera directa i farà l’atorgament de les10 parades disponibles a través de concessions públiques. L’espai està pensat per a parades d’alimentació (peixateries, fruiteries, fleques, carnisseries...), tot i que també hi podran optar altres activitats no necessàriament relacionades amb l’alimentació. L’equipament, de 250 metres quadrats, serà d’una sola planta amb parades a banda i banda. A la part central s’hi ubicarà un bar que també sortirà a concurs.

Per afavorir l’estalvi energètic de la construcció s’hi instal·laran plaques fotovoltaiques.

Els treballs van començar el novembre de 2022, però van quedar interromputs l’estiu de 2023 per la interferència de serveis com la llum, l’aigua, el gas i la telefonia en el centre de la parcel·la. Fins que les empreses de serveis no han fet les desviacions corresponents no s’han pogut reprendre els treballs.

La construcció del mercat van a càrrec de l’empresa B28 Construccions I té una durada aproximada de 9 mesos, de manera que acabaran cap a la primavera de 2025. El pressupost de les feines se situa a l’entorn dels 500.000 euros.

Arxivat a: Territori
Obres de construcció del nou mercat municipal de Montornès Nord.
Obres de construcció del nou mercat municipal de Montornès Nord.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona