CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

30/08/2024

L’acte se celebrarà l’11 de setembre al jardins de l’Ajuntament, al costat del monòlit de l’Onze de Setembre. Hi haurà una ofrena floral, les actuacions de la coral i l’esbart dansaire de La Lira i una ballada de sardanes.

La cultura catalana tornarà a estar ben present en la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al poble. L’acte institucional serà el dimecres 11 de setembre, a les 11 h, als jardins de l’Ajuntament.

La celebració començarà amb la hissada de la senyera a càrrec de la Policia Local i l’acompanyament musical de la Coral La Lira.

Seguidament, les montornesenques Anna Boné i Júlia Espias, amb l’acompanyament del músic local Dani Garrido, representaran el Ball de l’Homenatge.

Després de les ofrenes florals, es farà la lectura del manifest institucional i la interpretació de l’himne nacional Els Segadors. Tot seguit, l’Esbart Dansaire de La Lira entrarà en escena amb una dansa tradicional.

L’acte acabarà amb una ballada de sardanes. Aquest cop, el so serà enregistrat. Tot el veïnat està convidat a participar-hi. Hi haurà persones voluntàries de l’Associació Cultural Palau Dalmanla i dels casals de la gent gran que ensenyaran a puntejar els curts i els llargs de les sardanes.

Les entitats que vulguin participar en l’ofrena floral ho poden confirmar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al 9 de setembre o bé presencialment el mateix dia 11 abans de les 10. 30 h.

Arxivat a: Cultura i festes
Un moment del Ball de l'Homenatge.
Cartell de la Diada Nacional de Catalunya 2024.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona