CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El curs 2024-25 s’iniciarà amb 342 beques de menjador atorgades

El curs 2024-25 s’iniciarà amb 342 beques de menjador atorgades

29/08/2024

L’Ajuntament ha tramitat 478 sol·licituds, dels quals 342 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.

A poc més d’una setmana de començar el curs 2024-25, s’ha fet pública la primera resolució de les beques menjador que atorga anualment el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

A Montornès, l’Ajuntament ha tramitat 478 sol·licituds d’alumnes de les escoles del municipi i però també de fora. D’aquestes, el Consell Comarcal n’ha resolt favorablement 342, mentre que n’ha denegat 95 per superar llindars de volum de negoci, renda familiar o capital mobiliari. Resten pendents de resoldre un total de 41 sol·licituds.

De nou, el Consell Comarcal ha habilitat una pàgina web que permet consultar l’estat de l’expedient amb l’IDALU de l’alumne. Es pot accedir a través d’aquest enllaçaquest enllaç.

Els llistats de les resolucions publicats pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, es poden consultar a l’e-tauler del propi Consell Comarcal, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al web municipalweb municipal. Les mateixes escoles també disposaran de les resolucions per poder fer extensiva aquesta informació a les famílies pels seus propis canals.

Les famílies amb l’ajut denegat poden interposar un recurs per via administrativa des del 27 d’agost  fins al 26 de setembre (ambdós inclosos). Per tal d’identificar si les famílies poden motivar la presentació del recurs, poden trucar al  departament de Serveis Socials al telèfon 935721170 ext.3 i demanar cita prèvia amb un/a tècnic/a.

Totes aquelles famílies que tinguin dubtes, ajuts pendents de resoldre o no hagin tramitat dins del termini l’ajut es poden adreçar al telèfon indicat anteriorment.

Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona