CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ampliant l’horitzó gastronòmic de la Festa Major

Ampliant l’horitzó gastronòmic de la Festa Major

28/08/2024

El forn de pa Cal Forner prepararà per primer cop un pa especial de Festa Major. Aquest producte se sumarà als que, de nou, faran les pastisseries Viñallonga i Can Tomàs. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les penyes Pere Anton i Els Bartomeus.

Aquesta Festa Major arriba amb més productes gastronòmics que mai. Les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, amb la col·laboració de diversos establiments del poble, proposen obrir boca amb 3 elaboracions diferents.

La gran novetat d’enguany és el pa de Festa Major, el qual prepararà el forn de pa Cal Forner. La botiga el donarà a conèixer el dimarts 3 de setembre, a les 18 h, al mateix establiment.

A més, com ja ve sent tradició, la pastisseria Viñallonga elaborarà unes postres especials amb els colors de les penyes. Aquest serà el 8è any que la botiga col·labori amb les entitats. La revelació i presentació de la creació serà el dimecres 4 de setembre, a les 11.30 h, al davant de l'establiment.

Finalment, i per segon any consecutiu, la pastisseria Can Tomàs crearà uns gelats específics per a la Festa Major 2024. L'establiment acollirà la presentació dels productes el dijous 5 de setembre, a les 18 h.

Arxivat a: Cultura i festes
Cal Forner.
06/09/2023 - Presentació de les postres de la Festa Major 2023
Els gelats de la Festa Major 2023. (Can Tomàs)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona