CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Actuacions de manteniment a centres educatius

Actuacions de manteniment a centres educatius

23/08/2024

Amb l’alumnat fora de les aules, aquestes setmanes s’estan fent actuacions a les escoles Can Parera, Marinada i Sant Sadurní. També s’han fet tasques de manteniment a l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental.

L’Ajuntament està coordinant aquests mesos de juliol i agost diverses actuacions de manteniment a centres educatius del poble per preparar els equipaments de cara al curs 2024-2025.

A l’Escola Can Parera s’ha canviat el paviment de les dues plantes de l’aulari de parvulari per un de vinílic. L’obra ha anat a càrrec d’una empresa externa. Al mateix centre, la Brigada Municipal d’Obres ha realitzat tasques de manteniment a la jardineria i reompliment de sorrals, així com un repàs a les instal·lacions del centre.

Una altra escola on aquests dies s’estan fent obres és a Marinada. Un servei extern està millorant el porxo i accessos, canviant l’enllumenat actual a LED i realitzant el pintat de sostres, parets i pilars. També  s’han col·locat canals per recollir aigües pluvials en la teulada de la biblioteca i els banys exteriors, i al pati d’infantil s’ha instal·lat una nova tanca de fusta per delimitar els espais exteriors. La Brigada s’encarrega de fer el manteniment interior i petites reparacions, a més d’anivellar el terra del pati i reomplir els sorrals. El cost de les actuacions a l’Escola Can Parera i a l’Escola Marinada és d’uns 35.000 €.

Després de la gran renovació que ha patit l’Escola Sant Sadurní durant l’últim any, ara s’estan aprofitant les vacances escolars per finalitzar els treballs de pintura interior i col·locació de senyalització d’emergència. En aquest cas, les feines van a càrrec d’una empresa externa. La despesa suposa gairebé 32.000 €.

Finalment, també s’han fet tasques a l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental. A banda de les actuacions bàsiques de manteniment, s’ha repintat la zona del menjador i els seus accessos i s’ha acabat d’enrajolar la sala de preparació d’aliments a la primera planta. El pressupost destinat ha estat de 7.500 €.

Preparant les properes millores de l’Escola Marinada

Aquests dies també s’estan fent altres obres per poder posar en funcionament l’ascensor de l’Escola Marinada durant el curs 2024-2025. Actualment, l’empresa distribuïdora del subministrament elèctric està fent treballs a la via pública per ampliar la potència que rep l’escola. Un cop finalitzin, començaran els tràmits administratius necessaris per a la seva contractació.

L’Ajuntament, en l’aprovació del pressupost de 2024, ha inclòs una partida amb 190.000 € per millorar la instal·lació elèctrica i d'enllumenat de l'Escola Marinada.

La redacció del projecte està a punt de finalitzar, amb la idea de poder aprovar-lo en les properes setmanes i iniciar la licitació de les obres. Les obres està previst que es realitzin durant el 2025.

Arxivat a: Educació, General, Territori
Treballs de pintura al porxo de l'Escola Sant Sadurní.
Treballs de pintura al porxo de l'Escola Sant Sadurní.
A l'Escola Can Parera s'ha posat paviment vinílic a les aules de parvulari.
A l'Escola Can Parera s'ha posat paviment vinílic a les aules de parvulari.
S'ha finalitzat l'enrajolament de la sala de preparació d'aliments de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental.
S'ha pintat el menjador de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental.
Treballs de pintura al porxo de l'Escola Marinada.
Treballs de pintura al porxo de l'Escola Marinada.
Obres per ampliar la potència del subministrament que rebrà l'Escola Marinada.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona