CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 16è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

16è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

09/08/2024

El canvi climàtic és el tema de la nova edició del certamen, que és obert a persones de totes les edats. Qui hi vulgui participar podrà presentar un màxim de quatre imatges inèdites fins al 13 de setembre.

El consorci del Parc de la Serralada Litoral torna a posar en valor la riquesa natural, cultural i històrica de l’entorn amb la 16a edició del concurs fotogràfic. Un any més, les persones que passegin pels boscos i hi facin fotos amb la seva càmera o telèfon mòbil podran presentar-les al certamen.

En aquesta ocasió la temàtica escollida és Capturant el canvi climàtic, així que el jurat seleccionarà les tres fotografies que millor transmetin el missatge. El primer premi està dotat amb un cap de setmana per a dues persones en una casa rural, mentre que el segon consisteix en un àpat per a dues persones. La tercera persona premiada rebrà una cistella de productes agroalimentaris.

A més, els infants menors de 14 anys optaran a un premi únic: un xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 euros.

Com és habitual, la instantània que rebi més M’agrada a la pàgina de Facebook del Parc guanyarà el Premi del públic, que serà una altra cistella de productes agroalimentaris.

El Parc de la Serralada Litoral, a les parets de casa

A banda dels cinc premis esmentats, el jurat escollirà 10 imatges més que, amb les guanyadores, formaran part del calendari del parc 2025 i d’una mostra fotogràfica itinerant que passarà per les biblioteques i equipaments culturals del territori.

El termini de presentació de fotografies finalitzarà el 13 de setembre, a les 14 h. Les persones interessades podran presentar un màxim de quatre imatges inèdites a través del formulari adjunt a la notícia. La inscripció és gratuïta. Per a més informació podeu consultar les bases adjuntes.

Arxivat a: Cultura i festes
1r premi de l'edició 2023 del concurs: "Entre boires", de Xavier Rafanell Jacas.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona