CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria per a l’elecció dels càrrecs de jutge/essa de pau titular i suplent

Convocatòria per a l’elecció dels càrrecs de jutge/essa de pau titular i suplent

05/08/2024

S’hi poden presentar persones espanyoles que siguin majors d’edat i no tinguin cap incompatibilitat legal. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 26 d’agost.

L’Ajuntament ha obert una convocatòria per a l’elecció d’un jutge o una jutgessa de pau titular i d’un/a suplent.

Cada quatre anys, s’escullen ambdós càrrecs entre les persones que ho sol·liciten i que obtenen el vot favorable de la majoria absoluta dels membres que formen el Ple de l’Ajuntament. Els i les aspirants han de tenir la nacionalitat espanyola, ser majors d’edat i no estar inclosos/es en cap de les causes d’incapacitat i incompatibilitat previstes a la llei.

El Jutjat de Pau és un òrgan jurisdiccional als municipis on no hi ha Jutjat de Primera Instància i Instrucció. Té jurisdicció sobre el terme municipal i, en l’ordre civil, té coneixement de la substanciació en primera instància, decisió i execució dels processos determinats per la llei. També té funcions de registre civil.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud a l’Ajuntament per registre d’entrada, adjuntant una fotocòpia del DNI i del currículum vitae, especificant l’activitat que exerceixen en l’actualitat perquè la Sala de Govern del TSJC pugui examinar que no hi ha cap incompatibilitat. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 26 d’agost. Es pot fer a través d’instància gènerica (a l’enllaç adjunt) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia.

Actualment el jutge de pau titular de Montornès és Jesús Álvaro Marcos, mentre que el suplent és Salvador Coma Valeri.

 

Arxivat a: Ajuntament
Jutjat de pau de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona