CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Jocs i natura amb les colònies de l’Esplai Panda

Jocs i natura amb les colònies de l’Esplai Panda

30/07/2024

Aquests dies una vintena d’infants i joves participen en les colònies d’estiu que l’entitat local realitza a la casa de colònies El Xalió, a la Garrotxa.

Un cop finalitzats els casals d’estiu i les activitats del programa Estiu Jove del Departament municipal de Joventut, l’oferta de lleure per a infants i joves continua aquests dies amb les colònies de l’Esplai Panda. Amb el suport de l’Ajuntament, l’entitat local ha recuperat la proposta després d’un any de descans.

En aquesta ocasió, un total de 20 infants i joves d’entre 5 i 16 anys han marxat a la casa El Xalió, situada a l'entrada del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb l’acompanyament de 8 monitors/es de l’esplai.

Des del 26 de juliol i fins al 2 d’agost, els i les participants duen a terme excursions per l’entorn i tota mena d’activitats lúdiques al voltant del centre d’interès d’aquest any, que és la cultura oriental.

Al llarg de la setmana es duran a terme connexions amb la casa de colònies dins del programa Las Mañanas de Ràdio Montornès. Aquest dimarts al matí se'n fa una i aquest dimecres a les 10.30 h se’n realitzarà una altra. Ràdio Montornès es sintonitza al 91.2 de l'FM i a la TDT, i també es pot escoltar a través de l’app Ràdio Montornès (disponible per a Android i iOS) i al web radio.montornes.cat

Arxivat a: Infància
Colònies de l'Esplai Panda 2024. (imatge: Esplai Panda)
Colònies de l'Esplai Panda 2024. (imatge: Esplai Panda)
Colònies de l'Esplai Panda 2024. (imatge: Esplai Panda)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona