CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta sobre el producte cosmètic Melaspeel J2

Alerta sobre el producte cosmètic Melaspeel J2

26/07/2024

Es tracta d’una màscara d’abrasió de la pell que no compta amb l’autorització de comercialització. En cas d’haver-lo adquirit, es recomana no consumir-lo.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una alerta sobre un producte cosmètic de la marca Mediderma.

El producte afectat és el següent:

  • Mediderma Melaspeel J2 de l'empresa Mediderma S.L: Productes de Cura Personal – Productes d'Estètica – Màscares d'abrasió de la pell per via química.

El producte no disposa de la preceptiva autorització de comercialització com a producte de cura personal de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), amb la qual cosa s’ha procedit a retirar-lo del mercat.

Es recomana a les persones consumidores no adquirir cap unitat del producte. Si n’han comprat alguna, l’han de deixar d’utilitzar de manera immediata.

Pel que fa a les persones distribuïdores i establiments de venda que disposin del producte esmentat, han d’immobilitzar-lo i cessar-ne la comercialització de manera immediata. En aquest cas, han de contactar amb el proveïdor del producte i gestionar-ne la devolució.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut de les alertes difoses sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al web del Departament de SalutSi heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Producte afectat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona