CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu ple de sortides i tallers per al jovent de Montornès

Un estiu ple de sortides i tallers per al jovent de Montornès

25/07/2024

Prop de 350 joves han assistit a les activitats del programa Estiu Jove, incloses en els pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut. Els i les participants han fet sortides al Tibidabo i a Illa Fantasia i han seguit tallers de tecnologia, teatre i cuina, entre altres propostes.

El jovent s’ha acomiadat de la programació d’activitats Estiu Jove aquests dies, un cop finalitzats els tallers i les sortides que el Departament de Joventut ha programat a partir de les propostes escollides a l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2024. Entre el juny i el juliol s’han dut a terme vuit sortides i tres tallers que han atret al voltant de 350 joves.

Pel que fa a les sortides, per primera vegada el jovent ha pogut fer kayak i snorkel a la Costa Brava, així com practicar el paintball i el softball. S’han mantingut destinacions clàssiques en la programació, com Illa Fantasia, Water World i el Tibidabo. En aquest darrer cas s’han realitzat dues sortides a cada lloc. Més de 300 nois i noies d’entre 12 i 18 anys han assistit a les propostes.

Quant als tres tallers, una cinquantena de joves s’han format en àmbits com la tecnologia, el teatre i la cuina. Al taller tecnològic s’han ensenyat coneixements per programar en la plataforma Roblox i en el videojoc Minecraft, així com per dur a terme impressions làser. Les sessions han tingut lloc als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik.

A les activitats que han tingut més demanda que places disponibles s’han realitzat sortejos per seleccionar les persones preinscrites.

Arxivat a: Joventut
Sortida en kayak a la Costa Brava.
Sortida al Tibidabo.
Taller de tecnologia.
Sortida a Water World.
Sortida al Tibidabo.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona