CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Festa Major 2024, ben nostra i vibrant

La Festa Major 2024, ben nostra i vibrant

24/07/2024

La Sala d’Actes de l’Ajuntament ha acollit aquest dimecres la presentació de l’FM 2024, que té les entitats del poble com a grans protagonistes. Les pregoneres d’enguany seran les noies de l’Escola Mogent guanyadores de la fase estatal del torneig “Salid y disfrutad”, promogut per la Fundació Cruyff.

La Comissió de Festes, formada per representants d’entitats i professionals municipals, ja té enllestida la programació d’activitats de la Festa Major d’enguany. La regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, i l’alcalde, José A. Montero, n’han donat a conèixer els trets més destacats en una roda de premsa celebrada aquest dimecres a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

La trobada ha estat presidida per la samarreta de la Festa Major i el missatge “Vibra!” amb l’acrònim “MdV”, corresponent a Montornès del Vallès com a subjecte. El disseny és una creació del montornesenc José Manuel Gavilán.

La festa de la gent del poble i de les entitats

Els actes centrals de la festa començaran el divendres 13 de setembre, tot i que a partir del 2 ja es duran a terme algunes de les activitats organitzades per les entitats esportives i altres esdeveniments. Novament la Batalla de Penyes i els actes més tradicionals com la Cremada de l’Ajuntament, els correfocs, la Dansa de la Batalla i les activitats per a la canalla donaran cos a un programa on no hi faltaran propostes multitudinàries com la Fontapa, organitzada per la Unió de Botiguers, que repetirà escenari al Parc dels Gegants.  

Les pregoneres d’enguany seran les noies de l’Escola Mogent, campiones estatals del torneig Salid y disfrutad promogut per la Fundació Cruyff i que a principis de setembre disputaran la final europea a París.

Pel que fa al cartell musical, també el talent local en serà protagonista. El divendres de Festa Major se celebrarà el 2n HIELO Festival, sorgit dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut.

Ampliant l’horitzó gastronòmic

De nou, les festes comptaran amb productes gastronòmics propis proposats per les penyes Pere Anton i Els Bartomeus en col·laboració amb diversos establiments del poble. Enguany hi tornarà a haver les postres de Festa Major de la pastisseria Viñallonga i, per segon any, els gelats creats per la pastisseria Can Tomàs. A tot això s’afegeix, per primera vegada, el pa de la Festa Major, una proposta del forn de pa Cal Forner.

El programa sencer de la Festa Major estarà disponible properament.

Arxivat a: Cultura i festes
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, amb la samarreta de Festa Major.
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez, durant la presentació.
Un moment de la roda de premsa.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona