CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament inicia l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030

L’Ajuntament inicia l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030

12/07/2024

En aquesta fase inicial s’ha posat en marxa una enquesta ciutadana per copsar l’opinió del veïnat en relació a les prioritats que cal establir i que ajudarà a enriquir la diagnosi que s’està duent a terme.

L’Ajuntament, amb l’ajut de la Diputació, afronta l’elaboració de la seva pròpia Agenda Urbana amb l’objectiu d’impulsar un poble referent en el desenvolupament urbà sostenible durant els propers anys.

Ara, des del Consistori s’està analitzant la situació actual per definir les prioritats i els projectes viables que s’hi inclouran.

S’ha posat en marxa una enquesta amb diverses preguntes que permetran conèixer les qüestions que més preocupen la ciutadania i, d’acord amb això, establir l’ordre dels objectius a desenvolupar.
 
S’hi pot participar fins al 2 d’agost a través de la Plataforma Participa 311.

L’Agenda Urbana tindrà una visió transversal i abordarà aspectes com la mobilitat, el medi ambient, l’economia, la cohesió social i la digitalització. És, a més, una eina clau per poder obtenir fons europeus que ajudin a finançar els projectes de millora de la qualitat de vida del veïnat.

La participació, un pilar fonamental

A banda de l’enquesta ciutadana que ara es posa en marxa, s’han previst diverses accions per fomentar la participació veïnal, que es duran a terme a partir del mes d’octubre. L’objectiu és aconseguir una agenda urbana representativa de les necessitats i aspiracions del municipi. Amb aquesta missió, es crearan espais de diàleg perquè la ciutadania identifiqui els reptes del poble i aporti idees per a un futur més sostenible, inclusiu, segur i resilient.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Territori
Logotip de l'Agenda Urbana 2030 de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona