CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Finalitzada la 3a edició de l’IDIQ

Finalitzada la 3a edició de l’IDIQ

10/07/2024

El curs, inclòs dins de la Dimensió Sociolaboral, ha comptat amb 16 participants. Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte d’entrega dels certificats acreditatius de la formació.

Aquest dimecres el Centre Juvenil Sputnik ha acollit l’acte d’entrega dels certificats del programa IDIQ (I Després de l’Institut Què). La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero; la cap de l’Àrea d’Acció Social, Anna González; i la cap del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Mónica Cano.

En aquesta 3a edició de la formació, hi han participat 16 noies i nois del municipi, alguns/nes d’ells/es amb necessitats especials. El jovent ha completat mòduls de pràctica esportiva, informàtica, expressió artística, i diversitat i igualtat de gènere. També han pogut tastar els oficis de mecànica de bicicletes, manteniment d’edificis, perruqueria, cuina i tècnic/a esportiva. L’equip d'educadors/es i talleristes pertany a l’entitat Superacció.

L’IDIQ s’adreça a joves amb baixa qualificació d’entre 16 i 29 anys que necessiten acompanyament per reprendre les seves trajectòries. El curs s’ha desenvolupat entre el març i el juliol i ha comptat amb prop de 500 hores de formació, durant les quals les persones participants han adquirit tant competències transversals com professionals.

La iniciativa forma part de la Dimensió Sociolaboral, una de les dimensions temàtiques que es desenvolupen a Montornès amb l'objectiu de prestar una atenció integral al jovent del municipi.

Arxivat a: Educació, Joventut, Ocupació
Foto de grups dels nois i noies que han completat l'IDIQ.
L'alcalde, José A. Montero, entregant un dels certificats.
Un grup de joves explicant la seva experiència durant la formació.
Una mostra del mòdul de pràctica de l'esport.
Mostra del tastet de perruqueria.
Un grup de joves mostrant el mural que han pintat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona