CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Escuela de Carretilleras”: una nova col·laboració de l’Ajuntament i Coca-Cola

“Escuela de Carretilleras”: una nova col·laboració de l’Ajuntament i Coca-Cola

05/07/2024

Quatre veïnes de Montornès i el seu entorn han estat contractades en el marc d’aquest projecte de l’empresa Coca-Cola que té l’objectiu de facilitar l’accés laboral de dones a la indústria, donant-los formació homologada i de qualitat.

El Departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha col·laborat amb l’empresa Coca-Cola Europacifics Partners Iberia, SLU, en el desenvolupament del projecte “Escuela de Carretilleras” a l’àrea de Barcelona.

Prop de 20 dones van participar en el procés de selecció inicial, de les quals 8 van dur a terme una formació específica homologada per obtenir el carnet de carretonera de 4 pales (certificat Norma UNE 58451). La qualificació dona accés a una professió molt específica i demandada per la indústria i que tradicionalment ha estat desenvolupada per homes.

Quatre de les dones que han seguit la formació han estat contractades durant tres mesos per l’empresa. D'aquesta manera, podran acabar de consolidar i completar el seu aprenentatge en un entorn de treball real. També s’han incorporat a la borsa de treball de Coca-Cola per a contractacions estacionals en èpoques d’alta demanda.

El projecte "Escuela de Carretilleras" es desenvolupa des de l’any 2022 a diverses localitats de l'Estat, com Sevilla, A Coruña, València, Tenerife i Bilbao.

Arxivat a: Ocupació
Participants en el projecte "Escuela de carretilleres". Foto: Coca-Cola.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona