CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les "Nits d’estiu a la romana" 2024 porten teatre i gastronomia al jaciment romà

Les "Nits d’estiu a la romana" 2024 porten teatre i gastronomia al jaciment romà

04/07/2024

L’assentament serà l’escenari de l’obra de teatre familiar “L’última història de la història de Juli Cèsar” el 6 de juliol. A més, el dia 20 del mateix mes s’hi durà a terme el sopar romà “Convivium” amb dinamització teatral.

Les propostes culturals a la fresca mai no falten a l’estiu al jaciment Mons Observans. Cada any, els ajuntaments de Montornès i Montmeló col·laboren en la programació Nits d’estiu a la romana, amb activitats a l’assentament romà.

La primera proposta d’enguany és l’obra de teatre L’última història de la història de Juli Cèsar. La companyia Genovesa Narratives Teatrals representarà l’obra el dissabte 6 de juliol, a les 20 h, a l’exterior del jaciment. Es tracta d'un espectacle adreçat a infants majors de 5 anys que compta amb actors, actrius, titelles i siluetes per explicar la història del conegut general romà.

Com és habitual, també es recupera el sopar romà Convivium, inspirat en la cuina romana. El dissabte 20 de juliol, a les 19.30 h, el públic podrà conèixer els costums culinaris dels romans i romanes de l’època a través de la dinamització teatral de l’empresa KuaNum i d’àpats preparats pel restaurant Can Candelich. Per a les persones que ho comuniquin amb antelació, hi haurà opció vegana i plats adaptats en cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària.

Les propostes requereixen d’inscripció prèvia al web entrapolis.com. El preu de les entrades per veure l’obra de teatre és de 5 euros, mentre que les del sopar romà Convivium costen 25 euros.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatges: Genovesa i Mons Observans.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona