CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tota la potència de l'handbol base a El Sorralet amb la International Handball Granollers Cup

Tota la potència de l'handbol base a El Sorralet amb la International Handball Granollers Cup

28/06/2024

La pista de Montornès és un dels 25 espais de la comarca que acullen partits d’handbol dins de la competició. Enguany hi participen 468 equips femenins i masculins d’arreu d’Europa, amb integrants de fins a 21 anys. El Club Handbol Montornès hi competeix amb quatre conjunts.

Montornès s’ha sumat novament a la International Handball Granollers Cup, considerat el torneig internacional d’handbol base més important del sud d’Europa.

La Carpa Polivalent El Sorralet és una de les subseus de la 24a edició de la competició, juntament amb altres 24 pistes repartides entre Granollers, Canovelles, Les Franqueses, Cardedeu i Tagamanent. Després dels partits celebrats ahir, aquest divendres, fins a les 21 h, n’hi ha més amb esportistes de les categories infantil i cadet. La tercera i darrera jornada que tindrà lloc a Montornès serà diumenge, de 9 a 14 h, amb els partits de les fases finals.

Enguany la Granollers Cup ha aplegat prop de 7.000 esportistes d’arreu d’Europa que hi competeixen a través de 468 equips masculins i femenins formats per integrants que tenen fins a 21 anys. Són 42 equips més que l’any passat.

El Club Handbol Montornès és un dels equips catalans que disputen el torneig. Concretament ho fa amb els conjunts aleví (masculí i femení), infantil masculí i cadet femení. A més, l’entitat coordina les jornades que tenen lloc al poble.

Montornès ja va acollir partits de la Granollers Cup el 2019 i el 2023.

Cloenda de la temporada del CH Montornès

La participació en la Granollers Cup suposa el punt i final al curs del Club Handbol Montornès. Entre altres reptes, destaca el triomf de l’infantil femení de l’entitat, que fa uns dies va aixecar el primer títol federatiu de la història del club després d'aixecar la Copa Federació.

Actualment el Club Handbol Montornès compta amb una dotzena d’equips i supera els 120 infants jugadors/es.

Arxivat a: Esports
Partits de la jornada de dijous de la Granollers Cup a Montornès.
Partits de la jornada de dijous de la Granollers Cup a Montornès.
Partits de la jornada de dijous de la Granollers Cup a Montornès.
Partits de la jornada de dijous de la Granollers Cup a Montornès.
Equips del CH Montornès el dia de la inauguració de la Granollers Cup 2024. (imatge: CH Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona