CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Afectacions en el trànsit pel Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1

AVÍS: Afectacions en el trànsit pel Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1

21/06/2024

Aquest cap de setmana es duu a terme un dispositiu de reordenació i regulació del trànsit per minimitzar les afectacions en els desplaçaments pel municipi. La Policia Local demana reduir l’ús del vehicle privat, especialment pels polígons industrials El Raiguer i El Congost els dies 22 i 23 de juny, de 7 a 18 h.

Amb la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 d’aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya, la Policia Local de Montornès ha previst un dispositiu de reordenació i regulació del trànsit al poble. L’objectiu és facilitar que es puguin realitzar desplaçaments en vehicle dins del terme municipal amb la mínima afectació.

Per això, es demana al veïnat que redueixi el màxim possible l’ús del vehicle privat, sobretot els dies 22 i 23 de juny, de 7 a 18 h, als polígons industrials El Raiguer i El Congost.

Hi haurà afectacions en algunes parades d’autobús de la línia 416 que va de Montornès a La Garriga. També hi haurà restriccions en els accessos a Montmeló. Podeu consultar les afectacions anunciades per l'Ajuntament de Montmeló en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona