CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local i els Mossos d’Esquadra detenen dues persones i desmantellen un punt de venda de droga molt actiu

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra detenen dues persones i desmantellen un punt de venda de droga molt actiu

18/06/2024

El dispositiu policial es va desenvolupar el 13 de juny a Montornès Nord. Durant l'operatiu es van escorcollar dos pisos, un local i un traster i es van trobar 1 kg de cocaïna, 3 kg d’haixix i 40.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de Granollers amb la col·laboració de la Policia Local de Montornès van detenir, el 13 de juny, un home de 44 anys i una dona de 43, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. 

Durant l’operació policial també es va intervenir 1 kg de cocaïna, principalment en roca però també en petites dosis preparades per a la venda, uns 3 kg d’haixix en plaques, més de 40.000 euros fraccionats, a l'entorn de 1.300 lliures esterlines, bàscules, telèfons mòbils i diverses peces d’or. 

L’equip investigador va tenir coneixement fa un temps que una parella de Montornès del Vallès es dedicava a vendre droga al detall en dos pisos i un local del municipi. Els compradors arribaven als llocs i en sortien ràpidament després d’haver fet la transacció. 

En el temps que ha durat la investigació, en la qual ha col·laborat la Policia Local de Montornès, s'han pogut acreditar nombroses vendes de droga al detall, tant al local com en els pisos. És per això que els cossos policials consideren que es tractava d’un punt de venda molt actiu, amb distrubució principalment de cocaïna i haixix.

Amb aquest cop policial es dona per desmantellat el punt de venda de droga.

El 15 de juny les dues persones detingudes van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut durant l'operacio policial. Foto: Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona