CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > MdV Bici, aparcament intel·ligent i segur per a bicicletes i patinets

MdV Bici, aparcament intel·ligent i segur per a bicicletes i patinets

17/06/2024

L’Ajuntament ha habilitat tres zones amb 20 places gratuïtes per fomentar la mobilitat sostenible amb l’ús de vehicles no contaminants. Funciona amb un sistema intel·ligent que es gestiona a través d’un web i d’una app disponible per a iOS i Android.

Des d’aquesta setmana ja està operatiu el nou sistema MdV Bici, el nou servei d’aparcament segur per a bicicletes i patinets habilitat per l’Ajuntament. El servei permet deixar el vehicle aparcat un màxim de 24 hores i està integrat a una xarxa d’aparcaments on també hi ha els municipis veïns de Montmeló, Granollers, Mollet i altres de la comarca. A Montornès hi ha tres zones d’aparcament: a l’Ajuntament (5 places), al CEM Les Vernedes (10) i al c. de la Llibertat (5). 

Les instal·lacions compten amb lligaments a l’interior, un panell explicatiu amb les normes d’ús, i un córner d’arranjament amb eines mecàniques bàsiques. Es poden fer servir a través de l’aplicació PVERDE que és accessible al web secure.parkingverde.com i també està disponible per a iOS i Android. (Trobareu tota la informació a l'enllaç adjunt).

L’MdV Bici forma part del projecte Montornès Smart City i està vinculat al PAESC (Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima). Compta amb el finançament del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Medi Ambient, Territori, Via pública
MdV Bici al CEM Les Vernedes.
Vista lateral d'un dels mòduls.
Plànol de situació dels aparcaments de bicicletes i patinets.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona