CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Final de curs al PFI-PTT

Final de curs al PFI-PTT

13/06/2024

Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte de cloenda i s'ha fet el lliurament de diplomes als/les 25 joves que han completat la formació.

El Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) ha format una nova promoció de graduats i graduades. La cloenda del curs i el lliurament de diplomes, previst inicialment a la seu del PTT, a la Masia El Molí, s'ha traslladat al gimnàs de l’Institut Marta Mata a causa de la pluja.

Un total de 25 joves han completat la formació del curs 2023-24. D'aquests/es, 13 han seguit el mòdul d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració, i 12 han cursat el de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la coordinadora general de Formació Professional del Maresme - Vallès Oriental, Dolors Castro. També hi han assistit representants polítics, empresarials i educatius.

El PFI-PTT s'adreça a joves de 16 anys o més que han finalitzat els estudis d'ESO sense obtenir-ne el graduat. Un cop han superat el programa, poden cercar feina per accedir al mercat laboral amb el certificat de primer nivell de qualificació professional o bé continuar els estudis i accedir a un cicle formatiu de grau mitjà.

Projectes que traspassen les aules

Com cada any, l’alumnat ha deixat la seva petjada al poble, i fora, amb la realització de diversos projectes. En el cas del mòdul d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració, els nois i noies han participat en el Concurs Gastronòmic dels PFI organitzat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona i en el projecte d’innovació PFI. A més, Albert Arcos va rebre una beca de mobilitat internacional.

Pel que fa a l’alumnat del mòdul de fabricació mecànica, ajust i soldadura, ha construït un aparcament de patinets per a la Biblioteca, un futbolí per a l’Institut Marta Mata i un mapa de les comarques de Catalunya, entre d'altres.

Arxivat a: Educació
L'alcalde, José A. Montero, lliurant el diploma a un dels graduats.
La promoció del mòdul de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura.
La promoció del mòdul d’hoteleria, cuina i serveis de restauració
Un moment de la intervenció de la coordinadora general de Formació Professional del Maresme - Vallès Oriental, Dolors Castro.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona