CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Rebuig i condemna pel feminicidi d’una veïna de Barcelona

Rebuig i condemna pel feminicidi d’una veïna de Barcelona

10/06/2024

Aquest migdia s’ha fet un minut de silenci al davant de l’Ajuntament per condemnar l’assassinat d’una veïna de Barcelona, presumptament a mans de la seva parella.

Seguint la convocatòria del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, representants municipals, professionals de l’Ajuntament i veïnat s’han concentrat aquest migdia al davant de la Casa Consistorial per condemnar el feminicidi d’una veïna de Barcelona, presumptament a mans de la seva parella.

Durant l’acte d’aquest migdia, també s’ha fet esment al matricidi perpetrat divendres a Tarragona. Els Mossos investiguen l’assassinat d’una dona, suposadament a mans del seu fill.

Amb les dues darreres morts ja són nou les dones assassinades a mans de la seva parella, exparella o un familiar. En el que portem d'any han mort catorze persones per violència masclista: nou dones, dues criatures, i tres infants més amb finalitat de violència vicària.

On demanar ajuda? Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Igualtat
Un moment de l'acte.
Un moment de l'acte.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona