CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Detingut un home després d’intentar robar durant la nit en un bar del municipi

Detingut un home després d’intentar robar durant la nit en un bar del municipi

04/06/2024

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge en les proximitats del carrer de Jaume Balmes. La detenció va ser possible gràcies a la col·laboració de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han col·laborat aquest cap de setmana en la detenció d’un individu que, presumptament, havia intentat robar en un bar del centre de Montornès.

La matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local va rebre un comunicat dels Mossos d’Esquadra en relació a un avís d’alarma rebut des d’un establiment del carrer de Jaume Balmes, en concret d’un bar. 

Una patrulla de la Policia Local i una altra dels Mossos van acudir al lloc i van poder veure una persona que fugia. Posteriorment, la van poder detenir, tot i que va oposar una forta resistència i va causar danys en un dels vehicles policials. És per això que, a més d’un presumpte delicte de robatori amb força, se li atribueix un presumpte delicte de resistència i atemptat contra l’autoritat, i de danys. El detingut, que va passar a disposició judicial, es veí de Montornès i té antecedents policials.

L’actuació conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra ha estat possible gràcies a la coordinació i cooperació entre els dos cossos policials, un dels objectius clau del Pla Local de Seguretat de Montornès, amb la finalitat de seguir millorant la seguretat al municipi.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Patrullatge de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona