CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les noies del Riu Mogent guanyen la fase estatal del torneig “Salid y disfrutad” i disputaran la final europea a París

Les noies del Riu Mogent guanyen la fase estatal del torneig “Salid y disfrutad” i disputaran la final europea a París

03/06/2024

Les montornesenques han vençut tots els partits disputats i només han encaixat un únic gol, en l'empat a la final contra El Vendrell. Les de Montornès han aconseguit el triomf a la tanda de penals. Entre el 6 i el 8 de setembre, a París, jugaran la darrera fase del torneig, l’europea.

Després de guanyar les fases local i regional, les noies de l’equip Riu Mogent (de l’Escola Mogent de Montornès) s’han proclamat campiones de la fase estatal del torneig Salid y disfrutad, que impulsa la Fundació Cruyff. El torneig, celebrat aquest diumenge a Igualada, ha aplegat una vintena d'equips masculins i femenins de tot l'estat.

Les montornesenques van ser les més encertades de la categoria femenina i es van imposar clarament en els seus primers quatre partits (4 a 0 contra el Fuentealbilla; 2 a 0 contra el Barcelona; 0 a 5 contra l’Igualada; i 0 a 1 contra l’A Coruña) fins arribar a les semifinals, on van marcar quatre gols a les jugadores d’Esplugues. Les del Riu Mogent van encaixar un únic gol a la final contra El Vendrell, que va acabar amb un marcador d’1 a 1. Les de Montornès van assolir el triomf en una emocionant tanda de penals. 

La victòria del Riu Mogent a la fase estatal ha classificat les noies per a la final europea, que tindrà lloc a París entre el 6 i el 8 de setembre. Allà també hi jugarà l’equip de Martorell, guanyador estatal en categoria masculina.

Altres guardons repartits aquest diumenge són el Premi al respecte (a les noies d’Esplugues i als nois de Barcelona) i el Premi a la millor afició (a la de Palència).

És el segon any que Montornès participa en el torneig Salid y disfrutad, en què competeixen equips de totes les poblacions europees amb Cruyff Courts. El campionat té com a valors troncals el respecte i el joc net entre jugadors i jugadores.

Arxivat a: Esports
Les noies del Riu Mogent en el moment de rebre el trofeu.
Les noies del Riu Mogent en el moment de rebre el trofeu.
Les noies del Riu Mogent amb la comitiva de Montornès.
Les noies del Riu Mogent preparant-se a la final estatal.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona