CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dia Mundial Sense Tabac: “Zero emissions també als teus pulmons”

Dia Mundial Sense Tabac: “Zero emissions també als teus pulmons”

31/05/2024

Professionals del Centre d’Atenció Primària han ubicat una carpa informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac. Durant la setmana s’han dut a terme diverses accions divulgatives i de sensibilització.

Aquests dies, en el marc de la XXV Setmana Sense Fum organitzada a l’entorn del Dia Mundial Sense Tabac, s’han dut a terme a Montornès diverses accions de sensibilització per continuar conscienciant la ciutadania sobre els perjudicis de fumar.

Dimarts es va incidir en els entorns sense fum als equipaments. Professionals del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Montornès i del programa de prevenció en el consum de drogues i pantalles, el Crític de la Mancomunitat del Galzeran, van repintar els logotips de la campanya “Entorn sense fum” (un cor blanc en un núvol blau ) als accessos del CAP.

D’altra banda, l’emissora municipal, Ràdio Montornès ha dedicat diversos espais al tema, amb entrevistes a personal sanitari.

Aquest divendres, Dia Mundial Sense Tabac, i com a part de la campanya “Zero emissions també als teus pulmons”, personal del CAP ha ubicat una parada informativa a la plaça de Pau Picasso amb materials divulgatius i un espai per fer cooximetries. La prova permet mesurar la quantitat de monòxid de carboni present en l’aire espirat per una persona, una dada directament relacionada amb el consum de tabac. L’espai també ha comptat amb la col·laboració de professionals del Crític. 

Tot plegat forma part del programa Maig, mes de la salut de les dones que s’ha desenvolupat durant les darreres setmanes a Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
A la parada del Dia Mundial Sense Tabac s'han pogut emplenar enquestes.
Les infermeres han realitzat cooximetries a les persones fumadores.
Una mostra de vapers.
Un moment del repintat dels logotips de la campanya "Entorn Sense Fum" als accessos del CAP.
Un moment del repintat dels logotips de la campanya "Entorn Sense Fum" als accessos del CAP.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona