CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al proper curs del Centre Infantil Pintor Mir

Preinscripcions per al proper curs del Centre Infantil Pintor Mir

28/05/2024

En els propers dies s’obriran els terminis de preinscripció a l’Espai Infantil Pintor Mir i a La Cova del Joc. Es podran tramitar en línia i serviran per a l’assignació de plaça. Les inscripcions es realitzaran durant el mes de juliol.

El Centre Infantil Pintor Mir obrirà en breu els terminis de preinscripcions per al curs 2024 -25 de l’Espai Infantil per a la franja d’edat d’I3 a 6è, i La Cova del Joc, l’espai familiar destinat a famílies amb infants de 0 a 4 anys.

Les preinscripcions es podran formalitzar en línia emplenant un formulari senzill. Amb aquestes dades es durà a terme l’assignació de places abans de les inscripcions previstes per al mes de juliol.

  • Preinscripció a La Cova del Joc: del 3 al 9 de juny. En cas que la demanda de places superi l'oferta, es durà a terme un sorteig per tal d'assignar les places definitives.
  • Preinscripció a l’Espai Infantil Pintor Mir: del 17 al 23 de juny. L'assignació de places serà per ordre d'arribada i es confirmarà un cop revisades totes les sol·licituds rebudes.

En tots els casos, la confirmació de les places assignades serà per correu electrònic directament a les persones sol·licitants. Trobareu la informació en els enllaços adjunts.

Jugar per aprendre i créixer

Els espais infantils de Pintor Mir comparteixen el joc com a principal eina educativa. Les propostes estan pensades per potenciar el desenvolupament de cada nen i nena de forma lúdica en un clima de proximitat i complicitat.

L’Espai Infantil d’I3 a 6è es divideix en tres grups: un de “Petits” de 3 a 5 anys; un altre de “Mitjans” de 6 a 8 anys) i un darrer de “Grans” de 9 a 12 anys. Durant el curs 2023-24, estan formats per 20, 10 i 10 participants respectivament, que hi van un parell d’hores una tarda per setmana. Els pares i les mares també hi tenen cabuda amb sessions i tallers de caire familiar.

La franja de 0 a 4 anys queda coberta per La Cova del Joc, en què de forma habitual participen i s’interrelacionen infants i les seves famílies. Actualment hi ha tres grups de 15 famílies cadascun.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge de promoció de les preinscripcions al Centre Infantil Pintor Mir
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona