CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Paintball, Làser Tag i Masterchef, propostes dels pressupostos participatius infantils de 2024

Paintball, Làser Tag i Masterchef, propostes dels pressupostos participatius infantils de 2024

22/05/2024

El Consell d’Infants ha anunciat les activitats que tiraran endavant aquest any a través dels pressupostos participatius del Departament d’Infància. L’alumnat dels darrers cursos de primària en va votar les seves preferides entre el 8 i el 12 d’abril.

Per tercer any consecutiu, els nens i les nenes de les escoles del poble han dit la seva a l’hora de triar les activitats finançades amb els pressupostos participatius del Departament d’Infància. El Consell d’Infants de Montornès s’ha encarregat de recollir les propostes, portar-les a la fase de votació i anunciar les triades en base a un pressupost de 2.500 euros.

L’anunci de les activitats escollides ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. D’entre les sis propostes portades a votació, finalment en tiraran endavant tres al llarg de l’any: un Paintball, un Làser Tag i, com a novetat, un concurs Masterchef casolà. Les altres tres propostes que no han estat escollides són un escape room, una discoteca amb karaoke, i una jornada de tornejos i activitats diverses.

Les votacions van tenir lloc entre el 8 i el 12 d’abril a les escoles de Montornès. Els infants de 4t a 6è de primària van dipositar els seus vots a les urnes habilitades a cada centre.

L’acte d’aquest dimarts a la tarda ha comptat amb la presència de la regidora d’Infància, Evelyn de la Rosa.

Un espai de debat per als més petits

El Consell d’Infants de Montornès, creat el 2016, es reuneix cada mes per debatre qüestions que els interessen i traslladar les inquietuds de l’alumnat a l’Ajuntament. L’òrgan de participació està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de les cinc escoles del poble.

A través dels pressupostos participatius del Departament d’Infància, l’any passat el Consell d’Infants va organitzar una gimcana Humor Amarillo, un Túnel del Terror, un escape room i un Làser Tag.

Arxivat a: Educació, Infància
Membres del Consell d'Infants del curs 2023-24.
Roda de premsa per anunciar les activitats dels pressupostos participatius de 2024.
Roda de premsa per anunciar les activitats dels pressupostos participatius de 2024.
Fase de votacions a l'Escola Palau d'Ametlla.
Fase de votacions a l'Escola Palau d'Ametlla.
Fase de votacions a l'Escola Palau d'Ametlla.
Fase de votacions a l'Escola Palau d'Ametlla.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona