CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Càritas de Montornès promou una nova recollida d’aliments al poble

Càritas de Montornès promou una nova recollida d’aliments al poble

22/05/2024

Entre el 24 i el 26 de maig el veïnat podrà aportar aliments als punts habilitats als supermercats Bon Àrea, Caprabo i Sorli Discau. Càritas també busca persones que hi vulguin participar a l’hora de recollir els donatius i informar els clients i les clientes.

A partir d’una iniciativa del Banc dels Aliments, Càritas de Montornès ha coordinat una nova recollida al poble. Enguany la campanya tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de maig.

L’objectiu de l’acció és cobrir una part de les reserves d’aliments que abans eren proporcionats per la Unió Europea i que ja no arriben.

Entre els productes més necessitats hi ha la llet, l’oli, els ous, els batuts de cacau i conserves (de peix i de fruita). Les persones que hi vulguin col·laborar podran comprar-los i donar-los als punts de recollida habilitats als supermercats Bon Àrea i Caprabo (24, 25 i 26 de maig) i al Sorli Discau (24 i 25 de maig).

Un cop recollits els aliments, Càritas els distribuirà entre les famílies del poble derivades dels Serveis Socials.

L’entitat també demana la col·laboració ciutadana per recollir els donatius i informar els clients i les clientes sobre la campanya. Per participar-hi com a voluntari/ària es pot trucar als telèfons 622 041 341 (Toni) o 630 149 535 (Encarna). Aquest dimecres a les 20.15 h es farà una reunió informativa al local de Càritas, ubicat a un dels espais de la parròquia de Sant Sadurní (Camí Antic de Martorelles, 3).

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona