CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sortides i tallers refrescants en una nova programació Estiu Jove

Sortides i tallers refrescants en una nova programació Estiu Jove

17/05/2024

El programa d’activitats adreçat al jovent inclou un total de vuit sortides i tres tallers que es desenvoluparan entre el juny i el juliol. El període de preinscripció romandrà obert fins al 29 de maig a través del web del Departament de Joventut.

Un any més, els i les joves de Montornès tornen a tenir a l’abast una programació d’activitats lúdiques durant els mesos de juny i juliol, anomenada Estiu Jove. El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat les propostes, la major part d’elles votades a l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos joves de 2024. En total són vuit sortides i tres tallers.

Els tallers d’aquesta edició són de tecnologia, teatre i cuina i tindran lloc als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik. Els dos primers tenen un preu de 5 euros, mentre que el de cuina és gratuït perquè compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a les sortides, es manté el número de vuit excursions de l’any passat. A més de les destinacions clàssiques com Illa Fantasia, Water World i Tibidabo (dos dies diferents a cada lloc), n’hi ha de noves com un Paintball / Softball i una jornada de kayak i snorkel a la Costa Brava. Els preus varien en funció de la sortida.

Les persones que s’hi vulguin apuntar ho podran fer fins al 29 de maig al formulari disponible al web del Departament de Joventut (només se'n podrà omplir un per persona). El 31 de maig es realitzarà un sorteig entre aquelles activitats que tinguin més preinscripcions que places disponibles. El Departament de Joventut publicarà el llistat d’adjudicació de les places el 3 de juny al mateix web i obrirà el període d’inscripcions. Per formalitzar-les caldrà adreçar-se al Centre Juvenil Sputnik de dimarts a divendres de 16 a 20 h.

Podeu consultar el detall de les activitats al document adjunt.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat.
Activitats del programa Estiu Jove 2024.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona