CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria d’ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2024-25

Oberta la convocatòria d’ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2024-25

16/05/2024

Aquest dijous s’ha obert el termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats extraescolars del curs vinent. Es podran demanar fins al 4 de juny. S’adrecen a famílies amb infants de P3 a 6è de primària que estiguin empadronats/des a Montornès. L’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.

L’Ajuntament de Montornès ha obert la convocatòria d’ajuts per a les activitats extraescolars organitzades per les AMPA el curs 2024-25.  Hi poden optar les famílies amb nens i nenes des de P3 fins a 6è que estiguin empadronats/des al municipi.

Les subvencions tenen l’objectiu que cap infant quedi fora dels beneficis educatius, socials i comunitaris de les activitats extraescolars per motius econòmics.

Enguany el Consistori destinarà un total de 20.000 euros a la convocatòria. A l’hora d’atorgar els ajuts es tindran en compte factors com la renda econòmica associada al nombre de membres de la unitat familiar. En funció de les puntuacions, s’atorgarà un percentatge que oscil·larà entre 50 i el 90 % del cost de les activitats, i en alguns casos excepcionals arribarà al 100 %. 

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 4 de juny. Les famílies podran presentar les sol·licituds de manera presencial o telemàtica. Per a més informació podeu consultar l’enllaç adjunt. 

Des del Departament municipal d’Educació es dona suport a l’hora d’omplir la sol·licitud i presentar-la: podeu demanar cita prèvia al 93 572 11 70 (extensió 6. Opció: Educació) de 9 a 14 h o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona