CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Del 16 al 26 de maig, inscripcions als casals municipals de vacances

Del 16 al 26 de maig, inscripcions als casals municipals de vacances

13/05/2024

La sol·licitud d’inscripció es podrà fer en línia o, si això no és possible, de forma presencial a l'OAC (Centre o Nord) demanant cita prèvia. El Casal de Vacances es desenvoluparà a l’Escola Sant Sadurní, a l’INS Vinyes Velles i a la Zona Esportiva Municipal.

El dijous 16 de maig s’obrirà el termini per sol·licitar la inscripció al Casal de Vacances 2024. Es podrà tramitar fins al 26 de maig preferentment en línia, a través de l’enllaç adjunt a aquesta informació. És molt important tenir preparada la documentació necessària digitalitzada, que inclou els DNI (si en tenen) de cada nen o nena que s'inscriguin al casal, el carnet de vacunació, la targeta sanitària i, si s’escau, l’informe de NEE, el carnet de família nombrosa o monoparental i carnet de discapacitat.

En el cas de voler fer la inscripció presencialment, cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (http://montornes.cat/citaprevia o telefònicament 93 572 11 70) i portar tota la documentació necessària.

Novetats en el procés d’inscripció 

Enguany, el Casal de Vacances té les places limitades i les sol·licituds d’inscripció s'atendran per ordre d’arribada. Un cop finalitzat el termini de sol·licitud es revisarà l’assignació de places i es publicarà el llistat al web municipal.

Les famílies amb plaça assignada també rebran un correu electrònic amb l’enllaç per fer el pagament corresponent que enguany, com a novetat, és fraccionat. Hi haurà dues fraccions: la primera és del 60 % i s’haurà d’abonar entre el 28 de maig i el 2 de juny; el 60 % restant s’haurà de satisfer entre el 25 i el 28 de juny.  

Casals de Vacances 2024

El Casal de Vacances 2024 es desenvoluparà del 25 de juny al 26 de juliol. Inclou un casal de lleure i un casal esportiu per a infants de P3 a 6è finalitzat. També hi haurà serveis optatius d’acollida, de 7.30 a 8.45 h i de menjador, de 13 a 15.30 h.

El casal de lleure educatiu es desenvoluparà a l’Escola Sant Sadurní i INS Vinyes Velles, mentre que l’esportiu es durà a terme a la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. 

Els dies 12 i 13 de juny es duran a terme les sessions informatives per a les famílies inscrites en cadascun dels casals.

Un any més, l’Ajuntament rep el suport de la Fundació Probitas, que col·labora en l’atorgament de beques menjador de les activitats d’estiu. El Casal de Vacances compta amb el finançament del Ministeri d'Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència i de la Unió Europea NextGenerationEU. Enguany també hi ha la col·laboració del programa “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat i “Temps per cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

Arxivat a: Educació, Esports, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona