La Pastisseria Viñallonga i les penyes Els Bartomeus i Pere Anton han presentat aquest dimecres les postres creades per a la Festa Major d’enguany. La pinya, la llima i la llimona són les protagonistes d’aquest pastisset i ho seran també d’un croissant que arribarà properament.
Per setè any consecutiu, la Festa Major de Montornès gaudeix d'unes postres elaborades especialment per a l’ocasió. Les penyes Els Bartomeus i Pere Anton han tornat a col·laborar amb la Pastisseria Viñallonga i el resultat ha estat un pastisset on no hi falten els tons verds i grocs representatius de cada entitat.
Aquest any, el pastisser local Jaume Viñallonga ha decidit apostar per ingredients naturals i frescos. El cor del pastisset és un financier (un pa de pessic amb ametlla) cobert de melmelada de pinya amb trossos de pinya natural i una crema de llimona feta amb llimones infusionades durant dos dies per donar el color groc característic. A sobre hi ha una decoració feta amb ratlladura de llima i puntets de crema de llimona d’un color més fosc.
Com en anys anteriors, la pastisseria continua amb la seva filosofia de reduir els greixos i els sucres fins a un 60%.
Les penyes i l’equip de la Pastisseria Viñallonga han presentat les creacions aquest dimecres al matí, en un acte celebrat al davant de la botiga del carrer de Jacint Verdaguer. La trobada ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; la família de pastissers locals, liderats per Jaume Viñallonga; i el president de la Penya Pere Anton, Jorge Martínez, i la secretària de la penya Els Bartomeus, Sandra Lavado.
L’establiment ha anunciat la creació d’un croissant amb els mateixos ingredients que els pastissets que estarà a disposició del públic en els próxims dies.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.