El cicle del Consorci Enoturístic de la DO Alella farà parada a Montornès per segona vegada aquest any amb una sessió a la Masia El Molí. Les inscripcions ja són obertes al web www.enoturismedoalella.com.
L’Aula Restaurant de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, ubicada a la Masia El Molí, repetirà com a escenari del cicle Enotast del Consorci Enoturístic de la DO Alella el 24 de novembre a les 19 h. La proposta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montornès.
És el segon tast de vins d’aquest any a Montornès (el primer va ser el juliol) i enguany comptarà amb maridatges treballats per l’alumnat de l’escola de l’Institut Marta Mata. A més de preparar-los, els i les estudiants presentaran i explicaran els detalls de cada plat.
El sommelier Daniel García, expert en la Terra de la Pansa Blanca de la DO Alella, guiarà l’Enotast i explicarà les particularitats de cada vi.
L’organització posarà a la venda un màxim de 26 entrades, amb un preu de 20 euros cadascuna. Caldrà fer-ne la reserva a partir d’aquest dijous al web Enoturisme DO Alella.
L’Enotast del 24 de novembre, en detall
Vins
Tapes
Un octubre ple de vins
Durant l’octubre, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) i La Gourmet-Teca han organitzat diversos maridatges de vins DO Alella en el marc de la 7a edició del Vi+ del Consorci d’Enoturisme. Cada dijous, l’establiment ha ofert un maridatge de vins i tapes diverents. A més, el 15 d’octubre va realitzar un altre tast de vins i tapes.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.