Aquest dijous la Pastisseria Viñallonga i les penyes Pere Anton i Els Bartomeus han presentat les noves postres creades especialment per als dies de Festa Major. Enguany hi destaquen els gerds, la xocolata i la galeta, en una combinació acurada que segueix l’aposta de l’establiment pels productes baixos en sucres i greixos.
Com no podia ser d’una altra manera, els colors de les penyes Pere Anton i Els Bartomeus, el groc i el verd, predominen a les postres de la Festa Major 2022, una col·laboració entre la Pastisseria Viñallonga i les dues colles que enguany arriba a la sisena edició.
Enguany, el pastisser local Jaume Viñallonga ha creat un pastisset que combina un cremós d’avellana, interior de gerds, pa de pessic d’avellana i una base de galeta d’ametlles, tot plegat amb una cobertura de xocolata. A la part superior hi ha una decoració de xocolata, una maduixa, un gerd i un arandà.
De nou, seguint la línia de treball de l’empresa, les postres són baixes en greixos i sucres. A més, s’aposta pels productes de proximitat perquè els gerds provenen de boscos de Vilanova del Vallès.
Les penyes i l’equip de la Pastisseria Viñallonga han presentat les creacions aquest dijous al matí, en un acte celebrat al davant de la botiga del carrer de Jacint Verdaguer. La trobada ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero; la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez; els pastissers locals Jaume i Marga Viñallonga; i els presidents de la Penya Pere Anton i Els Bartomeus, Carlos Borrego i Albert Porcar.
El veïnat pot adquirir les postres a partir d’avui i durant la Festa Major als establiments que la pastisseria té a Montornès i a Mollet.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.