CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Portes obertes a les escoles bressol de Montornès

Portes obertes a les escoles bressol de Montornès

18/03/2022

La Llar d’Infants Pública El Lledoner organitza visites amb cita prèvia l’1 i el 2 d’abril, mentre que l’Escola Bressol Petita Tribu, de titularitat privada, les farà el 25 de març. En tots dos casos és imprescindible inscriure’s contactant amb cada centre.

Després de les jornades de portes obertes a les escoles i els instituts, és el torn de les llars d’infants. En els propers dies, els dos centres que hi ha a Montornès organitzaran visites perquè les famílies coneguin les seves instal·lacions i activitats.

D’una banda, la Llar d’Infants Pública El Lledoner obrirà portes al públic l’1 d’abril a la tarda i el 2 d’abril al matí.

Es tracta d’una escola inclusiva i integradora, oberta, catalana, personalitzada, renovada i coeducadora. El respecte a les característiques de l’infant, la tolerància, l’empatia i l’afecte són alguns dels valors que fonamenten el projecte educatiu. La metodologia es basa en la descoberta, el moviment lliure, el joc i l’experimentació a través dels sentits, partint dels interessos dels infants. L’objectiu és acompanyar l’infant en el seu desenvolupament integral com a persona. El projecte educatiu incorpora projectes com el de “llum i foscor” i l’hort. S’ofereix servei de menjador, amb cuina pròpia i productes ecològics i de proximitat, i també hi ha servei d’acollida de matí i de tarda.

L’oferta educativa per al curs 2022-23, pendent de concretar i modificable depenent de la demanda, oferirà aproximadament 8 places al grup de nadons, 18 als grups de 1-2 anys i 30 als grups de 2-3 anys. Hi ha un total de 82 places.

Com a novetat important del nou curs, el Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat la gratuïtat de l’escolarització per a infants de 2-3 anys.

Horaris de les portes obertes a El Lledoner:

  • Divendres, 1 d’abril, a les 17.45 h.
  • Dissabte, 2 d’abril, a les 9.45 h i a les 11.30 h.

Per assistir a les jornades de portes obertes de la Llar d'Infants Pública El Lledoner cal reservar plaça trucant al telèfon 93 568 61 86.

D’altra banda, l’Escola Bressol Petita Tribu realitzarà la seva jornada de portes obertes el 25 de març. El centre es basa en l’educació viva i dinàmica, familiar i propera. Té projecte educatiu propi i innovador on l’infant és el protagonista del seu procés d’aprenentatge i l’equip docent des d’una mirada respectuosa dona les eines necessàries per potenciar el seu desenvolupament. S’aprèn anglès de forma natural i vivencial, disposa d’agendes digitals, hort urbà i càtering amb productes frescos i de proximitat. El centre té un total de 32 places.

Horaris de les portes obertes a Petita Tribu:

  • Durant tota la tarda, amb l’hora concretada per telèfon.

Per assistir a la jornada de portes obertes de la Petita Tribu cal reservar plaça enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
.
Cartell de les portes obertes a les llars d'infants.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona