CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Formació en Robòtica i Impressió 3D a la 1a Tecno Week de Montornès

Formació en Robòtica i Impressió 3D a la 1a Tecno Week de Montornès

17/02/2022

El Centre Juvenil Sputnik acollirà tres tallers de robòtica i impressió 3D els dies 2, 3 i 4 de març a la tarda. La inscripció és gratuïta i està disponible al web del Departament de Joventut. L'acció és una de les presentades i escollides en el marc dels pressupostos participatius Kosmos 2022.

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat un taller de robòtica i dos d’Impressió 3D, propostes votades a l’Assemblea Jove dels pressupostos participatius Kosmos 2022.

El dimarts 1 de març es realitzarà un taller de robòtica centrat en el robot mBot de Makeblock. Les persones que segueixin la formació aprendran a programar-lo amb el programa Scratch i el faran servir, per exemple, a l’hora de trobar una sortida d’un laberint de forma autònoma i en la lluita de Minisumo.

Els dies 2 i 3 de març, els tallers estaran dedicats a la Impressió 3D (disseny amb l’eina TinkerCard i fabricació d’una peça senzilla) i a la Impressió 3D 2.0 (disseny complex, importació d’objectes de biblioteques gratuïtes, programació en 3D i resolució d’incidències en la impressora).

Tots els tallers tindran lloc al Centre Juvenil Sputnik, de 17.30 a 19.30 h.

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció de manera gratuïta al web del Departament de Joventut. Per a més informació es poden adreçar al WhatsApp 673 532 609 o als perfils de Joventut Montornès a Instagram, Twitter i Facebook.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona